Advanced Team Systems Center

Bedrijfsprofiel

Sinds zijn oprichting in 2000 is ATSC inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende software producent in Zuid-Nederland. ATSC is gespecialiseerd in software oplossingen voor bedrijven uit de dienstverlenende sector en handelsondernemingen. Deze specialisatie richt zich voornamelijk op automatisering van bedrijfsprocessen (zoals transacties bij handelsondernemingen), Kennis Management en workflowsystemen.

De technologieën Java, JavaScript, CSS en HTML5 zijn gebruikt om de huidige oplossingen tot stand te laten komen. Ook op het gebied van opensource technologie is ATSC bekend. Het ordersysteem voor groothandels van ATSC (MultiTrader) is gemaakt op basis van Apache Tomcat en een PostgreSQL database.

Naast het ontwikkelen van software biedt ATSC oplossingen voor systeembeheer. Medewerkers met meer dan 20 jaar automatiseringservaring zorgen ervoor dat ATSC uw bedrijf oplossingen kan bieden die precies op uw wensen zijn afgestemd. Omdat bedrijfskritische systemen en software steeds vaker worden ondergebracht in datacenters is ook (managed) hosting een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening geworden. De combinatie tussen software- en systeem engineers zorgt ervoor dat we elke klant kunnen voorzien van een goed advies en de juiste oplossing. 

JavaSpringSourceApache Tomcat WebserverMyEclipse IDEMySQLPHPjQuery

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer