Advanced Team Systems Center

Producten

Of u nu op zoek bent naar "pakket" software of "maatwerk" software, ATSC kan u met beide van dienst zijn. Om een inzicht te geven in onze producten worden deze hieronder kort omschreven. U kunt op een kopje klikken voor een uitgebreidere omschrijving.

 • MultiTrader
  MultiTrader is een pakket dat het mogelijk maakt om uw handel eenvoudig en snel te verwerken. Zo kunt u zowel uw verkopen als uw inkopen snel invoeren. Het pakket onderscheidt zich voornamelijk van andere handelspakketten door zijn volledige besturing via de Internetbrowser.

 • Portal Center
  Met Portal Center kunt u overal ter wereld, wanneer u maar wilt uw website bijwerken. Alles wordt realtime opgeslagen en is dus direct te zien voor uw bezoekers. Ideeal wanneer u bijvoorbeeld op zakenreis bent en u wilt een nieuwtje plaatsen op uw website. U logt gewoon in zoals u dat altijd doet en u kunt direct aan de slag.

 • Survey Center
  Met Survey Center kunt u onder andere uw relaties, contactpersonen, suspects en prospect beheren. Daarnaast is het mogelijk om urenverantwoording vast te leggen, klanten dossiers bij te houden, contactrapporten opslaan en onderling acties / taken te versturen.

 • Workflow
  Met de workflow van ATSC zorgt u voor het het juiste verloop van een order, opstellen van een contract of andere taak binnen uw bedrijf door deze in deeltaken op te splitsen die in de juiste volgorde door de desbetreffende afdelingen worden behandeld en geaccordeerd. De status en het traject van een taak zijn op ieder moment inzichtelijk.

 • ADIRA
  ADIRA is een applicatie die ervoor zorgt dat informatie die de gebruiker bereikt wordt afgestemd op zijn behoefte. Aan de hand van het surfgedrag (klikgedrag) van de gebruiker wordt bepaald welke pagina's de behoefte van een gebruiker kunnen vervullen.

 • ADISA
  De applicatie ADISA zorgt ervoor dat grote hoeveelheden informatie van verschillende bronnen gestructureerd kunnen worden. Hierbij kan gedacht worden aan Word-documenten, pdf files, html documenten, maar ook aan bestaande databases van een organisatie als bijvoorbeeld Oracle, Lotus Notes, MSSQL Server en DB2.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer