Advanced Team Systems Center

Sponsoring

"Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis vakantieweek aan. De kinderen komen uit Nederland en Vlaanderen. Ouders, opa en oma, broertjes en zusjes (tot 6 personen) gaan natuurlijk mee, anders is het geen vakantie. Villa Pardoes is gericht op ontspanning, plezier maken en genieten voor het hele gezin. Even geen gedokter, geen ziekenhuisbezoek; alleen maar lol maken in pretparken, zwembaden, musea, bioscopen en dierentuinen. Iedereen zet zijn deuren wijd open voor onze gasten.

Villa Pardoes is een vrolijke, sprookjesachtige omgeving. Dat is de aard van het gebouw, maar ook de sfeer die deze vakantieweek heeft. De ambiance is helemaal afgestemd op kinderen. En, omdat er acht gezinnen zijn, ontstaan er vaak ook leuke contacten met andere gezinnen die in de Villa verblijven. Privacy vindt men in het eigen themahuisje."

ATSC heeft in samenwerking met Bex Communicatie en Stuart geheel belangeloos de website voor Villa Pardoes ontwikkeld. De website is voorzien van een CMS, webshop (koppeling met MultiTrader) en hun CRM systeem.

Zie www.villapardoes.nl voor het resultaat!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer