Advanced Team Systems Center

Oplossingen

ATSC heeft op een aantal gebieden oplossingen voor uw bedrijf. Om een duidelijk inzicht te geven in onze oplossingen worden hieronder de verschillende gebieden uiteengezet en kort omschreven. U kunt op een kopje klikken om voor dat specifieke gebied onze oplossingen te bekijken.

 • Handelssystemen
  Handelssystemen helpen uw bedrijf om transacties met zijn klanten te versnellen en de kwaliteit ervan te verbeteren. Over het algemeen zal zich dit uitdrukken in snellere afhandeling van transacties en een betere bereikbaarheid voor uw klanten. Door middel van een aantal pakketten is ATSC in staat om u op verschillende gebieden een oplossing te bieden die perfect aansluit op uw behoeften.

 • Content Management
  De oplossingen die ATSC biedt binnen dit gebied maken het voor u als bedrijf eenvoudig om uw klanten van (nieuwe) informatie te voorzien. U kunt hierbij denken van het eenvoudig kunnen bijwerken van uw website of het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven.

 • Webservices
  Een webservice kan omschreven worden als een interface van een deel van de (web)applicatie die toegankelijk is via standaard webprotocollen en waarbij wordt gecommuniceerd via XML.

 • Persoonlijke informatie behoeften
  Door de enorme hoeveelheid beschikbare informatie die uw bedrijf kan hebben is het soms moeilijk uw klanten precies die informatie te geven waaraan behoefte is. ATSC biedt op dit gebied oplossingen door de behoefte van een klant te interpreteren en op te slaan. Dit maakt het mogelijk uw klanten te voorzien in specifieke informatie.

 • Structureren van informatie
  Een ander nadeel van de toename in beschikbare informatie is dat het doorgaans niet eenvoudig is om uw informatie te structureren. Ook op dit gebied kan ATSC u helpen door middel van oplossingen die uw informatie voor u kan structureren.

 • Nieuwsbrieven
  Het Internet is een ideaal medium om uw klanten te bereiken. Om uw klanten massaal te kunnnen bereiken kunt u met behulp van onze oplossingen eenvoudig nette, professionele nieuwsbrieven opstellen en eenvoudig rondsturen naar de door u geselecteerde klanten.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer